Mei ’95

Fragmenten uit het dagboek van een groot meisje.
Elke overeenkomst met bestaande personen berust op mezelf. En op u.

6 mei 1995

Moemoe is al lang jarig geweest maar er was nog een feest. Iedereen was er. Ook een speeltuin. Ik had mijn bal bij en we deden ook verstoppertje.

7 mei 1995

Vandaag was iedereen bij ons nieuw huis. Ik ging eigenlijk naar toneel maar Claudine vroeg of ik niet meekwam. Ik twijfelde. Ik doe het zei ik. ’t Was heel warm dus het klein zwembadje stond er. Zalig koud. Daarvoor hebben we frieten gegeten en dan weer spelletjes gespeeld en een ijsje gegeten.

15 mei 1995

We hadden vandaag een fietstocht met 5B en 5A. Wij die morgen met de fiets naar school. We vertrokken. Mama en nog andere ouders waren er ook. Robbe ook. Ik fietste goed door maar op het laatste bleef hij altijd achter. Hij was moe. Dat vond ik niet leuk. Hij begon te wenen als we in school waren. Ik weet niet waarom. Ik zal het hem eens vragen!

Een gedachte over “Mei ’95

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s