woorden met L

Sta mij toe mijn onderzoek uit te leggen.
In de liefde krijg je vaak dezelfde dingen te horen. 1. je bent te laat 2. je bent te lief 3. je bent te leuk. Het probleem is dat je aan al die dingen weinig kan doen. Wat vroeger in actie schieten kan op sommige vlakken problemen veroorzaken. Dan vinden mensen je 4. te leep of 5. levensgevaarlijk. Wat minder lief zijn brengt je meteen op 6. laksheid. Omdat je de moeite niet doet. Neem je de tijd om minder leuk te doen, val je regelrecht in de val van 7. een lege doos. Iemand zonder lollig leven terwijl iedereen lijdzaam toekijkt.
Je kan daar natuurlijk allemaal eens goed mee lachen of eerder een luisterend oor bieden aan jezelf. Jij weet immers als geen ander wat labiele liefde teweeg kan brengen. Een hoofd op leeftijd, een zak vol ongesorteerde letterkoeken. Sommige helemaal gebroken.
Je kan ook gewoon eens vloeken en het allemaal laten passeren. Dan reageer je het best met 8. jij bent erg lomp om deze lokroep te negeren of 9. het is de laatste keer geweest. Dan komt er telkens weer een opdringerige maar levenloze 10. laat het niet aan je hart komen. Om daarna opnieuw bij 1. uit te komen. Te laat natuurlijk. Omdat je hart tijd nodig heeft om te herstellen.
Dus moet je jezelf de vraag durven stellen: Welke vervelende nietsnut heeft het lef om op tijd te komen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s