black-out

als je plots zonder goeie reden op de spoed belandt terwijl je favo rode pardon zwarte duivels zich voorbereiden op dé match die alle walvissen zou moeten uitroeien, is dat kut – die match verliezen nog veel erger – een geblesseerde schouder er aan overhouden not done – het is de schuld van alle chauffeurs die eens moeten leren hun spiegels te gebruiken – het is de schuld van het te natte gras – mijn schouder droeg vrijdag een zware last – ik ben er niet goed van – mijn hoofdletters staken hun werk en leestekens zetten lukt me niet met een vinger of twee – dan maar een streep zetten achter elke onafgewerkte klacht –
wat heb je zoal aan een ingepakte arm – goeie vraag – een zitje op de tram – een galante heer die een deur voor je opent – heel wat positieve verwensingen die voorzichtig naar je hoofd worden gesmeten – een hese stem omdat iedereen je avontuur in kleuren en geuren wil horen – ja, de zuurtegraad van een lichaam gaat snel omhoog – zo loop ik al dagen te stinken – een arm in een brace, een oksel waar je niet bij kan – ik zal er niet dieper op ingaan – mijn zweet zit al genoeg in mijn poriën – maar kijk, ik mag dat want ik ben geblesseerd – ik ben niet in staat mijn punten op de i te zetten, laat staan dat ik a zeg, dan ben ik niet origineel – mijn aders bleken perfect prikmateriaal te zijn – niet moeilijk, ik heb dan ook de conditie van een beest – een bloedstroom van jewelste en een hart van goud – zo’n lijf dat iedereen wil, dat niet stijf is na een val uit een vierde versnelling – je haar groeit wel sneller dan je zou willen met zo’n armzalige band om – haar op plaatsen waar je het zelf niet kan bedenken – ja, je lichaam is erg vindingrijk op dat vlak – een beetje te fanatiek, opdringerig eerder – maar kijk, wie een beest wil zijn – het lijf vertelt ons iets, we moeten daar naar luisteren – maar één ding is zeker – van zodra ik weer twee armen heb, zal ik ruiken als een vers geplukte bloem – een regenbui na een hete dag – als een bbq bij een knorrende maag – een gepelde mandarijn – en een versgeperste bloedappelsien die ik met veel graagte over het interieur van de chauffeur in kwestie had gewreven – recht in de poriën van zijn zetels – verdrink gij vuil wandtapijt –
drie audities vragen deze week mijn aandacht – en of ik aandacht zal trekken – ik denk het wel want mijn tekstkennis is door de val een beetje door elkaar gemixed – ik leef nu op een cocktail van woorden die ik niet helemaal kan vatten – een mengeling van bullshit en iets wat ik nét kan plaatsen – kan je je verzekeren voor een black-out – voor woorden die niet komen – dat is misschien nog wel iets – afgetikt – en niet op mijn schouder, gast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s