Om zeep

Het is om zeep en dat kan glad zijn. Hij had nochtans een fenomenaal plan bedacht, wat niet zo vanzelfsprekend is voor hem. Hij zou haar een sms’je sturen terwijl hij met z’n broek op de enkels een boodschap deed. Hij zou haar uitnodigen om zijn whiskycollectie uit te proberen wanneer zijn appartement gastvrij was en nadien zou hij haar zelfzeker in z’n twijfelaar gekregen hebben. Ware het niet dat hij nu fletse koffie zat te drinken in de kliniek. Bij iemand die zijn whiskycollectie al te vaak van dichtbij had gezien. Bij iemand waarvan hij twijfelde aan haar zelfzekerheid. Zijn ongeborene ligt in stuit en moet er nu echt wel dringend uit. Een dolgedraaid kind, gekroond tot keizer van haar snede, met een timing van zijn kloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s