3m11cm

IMG_1561

Fragmenten uit het dagboek van een tienjarig meisje.
Elke overeenkomst met bestaande personen berust op mezelf.

3 januari 1994

Ik heb deze morgen een film gekeken om te lachen. Een hele goede film hoor. En dan ben ik met mama naar de GB geweest want ik had 1519 frank. Ik heb twee video’s gekocht. Van Platvoet en zijn vriendjes en Samson 3. Ik ga nu appelflappen en worstenbroodjes maken met papa. Die gaan we deze avond opeten. Ik voelde mij wel niet goed maar 1 uur sliep ik wel.

23 februari 1994

Weer naar school. Eerst lezen, eten en te voet naar school.
Na school heb ik een sneeuwman gemaakt want het sneeuwde.
Dan gingen we naar de gazettenwinkel want daar is een klein kindje en die heeft dubbele stickers van Alladin. Ik ook. Ik kon er tien inplakken. Dan heb ik een tekening voor mama gemaakt en dan naar Samson gekeken.

20 april 1994

Gisteren hebben wij plax gekocht voor je tanden. Vanmorgen heb ik het gedaan.
Wat een straf spul. Bah!!! Weer school. We hadden sport, het tweede uur verspringen.
Ik was gewonnen met 3m11cm. Tof he! Ik was fier. Na school zei mama dat het nieuwe huis is verkocht. Ik was heel boos. Toen zei mama dat wij het hebben gekocht. Ik was heel blij. Het huis waarin we gaan wonen is achter onze hoek.

22 augustus 1994

Ik ben met Elske naar oma geweest. Sinds Elske een brommer heeft, gaat zij er altijd mee.
Dus ik met mijn fietske erachter. Daarna ging ik met mama de gang kuisen. Ik niet.
Ik heb met mijn dinosaurusbal gespeeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s