Beter nooit

Terwijl Jacky Lafon amper één klik van mij verwijderd is, kom ik er maar niet toe u op regelmatige basis te informeren over hoe het met mij gaat. Dat terwijl u in volle spanning zit te wachten op mijn diepste binnenste, mijn filosofisch denken en mijn intellectueel gedachtengoed. Ik heb goede redenen om mij bij u te verexcuseren. Ik heb gewerkt vandaag en ik ben tot bloedens toe op zoek gegaan naar een jeansbroek die rond mijn dik gat en te korte voetbalbenen past. In een skinny jeans van H&M geraakt mens noch puber. Zelfs een kleuter friemelt zich vloekend in broekspijpen die mij eerder aan mouwen doen denken. Dat even terzijde. Nog een reden is dat ik bijna dertig ben en wel wat anders te doen heb dan u telkens weer te berichten over mijn rechten en plichten. Da’s niet waar maar ik zeg dat gewoon graag. De kleuters vandaag waren heel braaf. Ze zongen niet mee. Ik heb dan ook maar gedaan alsof. Een laatste reden is dat ik telkens weer door Oxfam wordt aangesproken. Zo gewoon. Op straat. In de regen. Met onze paraplu’s in elkaar verstrengeld. Alsof ze met hun neus op de feiten worden gedrukt. Ik heb Oxfam moeten teleurstellen. Ik ben actrice en ik profiteer van het huidige systeem zonder daar iets voor te moeten doen. Ik loop doelloos rond dat goede doel, ook al is dat niet zo bedoeld. Ik vind dat een goed initiatief maar soms moet ge het ego van uw centen niet groter maken dan het is. Er moet een blog geschreven worden ook. En we krijgen een nieuwe regering. Ik blog dus beter laat dan nooit. Of in dat laatste geval, beter nooit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s