Loos

IMG_1221

Mijn inspiratie is met vakantie. De koffie vergezelt haar daar.
Waar ze uithangen weet ik niet. Hoe lang ze wegblijven evenmin.
Zou het warm genoeg zijn daar?
Hebben ze wel wat aan elkaar?
Ik wens hen een jetlag toe want ik zit met m’n handen in mijn haar.
De wacht blijkt van lange duur want het schrijven van dit niemendal duurde een godgeklaagd uur. Een komen en gaan van woorden. Een partituur vol magere akkoorden. Maar straks sta ik hen op te wachten aan de luchthaven. Met zo’n bordje van weleer. Dan stappen we in de wagen en dan vraag ik: naar waar rijden we deze keer?

Een gedachte over “Loos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s