IK

Ik stuurde wat papierwerk per post naar de vakbond. Ik vond het vorige week netjes terug in mijn bus. Ik ontdekte een nota van mijn kameraden. Ik ontving een brief waarin stond dat ik de documenten persoonlijk moest komen afgeven. Ik ga morgen naar de vakbond waarin het papierwerk in hetzelfde bakje zal terechtkomen als twee weken geleden. Ik ben een postzegel kwijt en waarschijnlijk een uur of twee. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is mijn gezicht. Ik kom het morgen aan u laten zien. Ik vermoed dat u moet werken dan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s