What she said

Dat het leven vol met tegenstellingen zit. Dat is ten eerste al geen goeie blogvanger. ’t Zou misschien willen zeggen dat ik oud word, gefrustreerd ben of zelfs zou durven nadenken over het leven van iemand anders. Stel u voor, ik zou het niet overleven. En ten tweede, het is waar wat ik zeg.
Desalniettemin is dit een blog waar er tot op heden nog geen sprake is van GAS-boetes, een spandoekverbod of een bepaald contract. Ik mag dus zeggen wat ik wil want ik heb immuniteit van onbepaalde duur.

De tegenstellingen van het leven worden des te vaker in het donker aan het licht gebracht. Broodmagere dames die aan zichzelf een vette kluif hebben, vegetariërs die een kanjer van een sigaret opsteken en zeggen dat de 10 miles een wanhoopsdaad is, kaalkoppen die beweren verliefd te zijn op haar, zelfstandigen die niet met een mac kunnen werken, zeer druk aan het werk zijn maar toch roodverbrand zijn van de zon, Léonard die een stel tieten in zijn nek krijgt in plaats van een geile misdienaar. Het is hilarisch en redelijk van de pot gerukt maar dat is nog niet alles.
Waar het echt om draait is dat het nu pruimentijd is. Dat is al een betere opener en, wat mij betreft, de oorzaak van alle tegenstellingen. Een stadsmens of vijf die niet tegen de drukte kan. Foorapen van jewelste zou ik durven zeggen. Een rechter die nog nooit op de desbetreffende oever is geweest en er nooit meer zal mogen komen. Een kaaibewoner die geen graten ziet in de karakollen van de kerstmarkt maar nu geen smoutebol op zijn terras wil. De foorkramer zelf die niet alleen zijn foor uitkraamt. Een Gentenaar die alleen zijn hond in het park wil zien schijten. ’t Feest is ni leuk, zegt ‘m, en hij trekt een kleuterlip tot aan de Korenmarkt en terug. En overal vinden ze aanhangers. Anti-feestgangers. What he said en ze keren weer om. Er sterven kinderen overal ter wereld dus beginnen we niet gewoon met een schone graslei? Hoewel ik begrijp dat eendjes vangen niet gaat met maar eentje.
Het is geestig te zien dat die zure buren plots hun staart en hun Baert intrekken. Een verbod? Goe zot. Maar allee, ’t is goed voor ene keer. Een hoofddoek doet nu toch geen zeer? Of is dat uw gedacht over macht? Puur dramakwinisme. Boeten zullen zij voor wat ze ons hebben aangedaan. Een schande is het. Ludovictory!
Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is..
Hilariteit alom.
What she said en ze keerde weer om.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s