Graaf der foto

Een idee in z’n kop en een druk op de knop.
U bent geflitst sneller dan u ‘t wist en het resultaat mag er zijn.
Een uit de kluyten gewassen beeld dat perfect in uw plaatje past.
Maar opgepast, zo simpel is het niet. Timmer de realiteit maar eens in jouw notendop met alles erop
en eraan. Bekijk het gerust zwart-wit want ge kunt dat of ge kunt dat niet. Maak u klaar voor een rit naar een beeldende werkelijkheid. Een diafragma vol verhalen die alleen de graaf der foto voor u kan vertalen. Op locatie, in een kot, tussen de bomen of eerder een beetje zot. Een portret, een liggend naakt of een reclamerend shot dat hij in elkaar haakt. Top of a shot, een teaser of a cake.

02_WS_Antwerpen_FMEn wat zie je buiten beeld? Een vuurwerk van licht, een oase van rust, op de millimeter just. Of net een brakke grond met een grote mond. Of een stuk taart dat ge vergeten waart. Kortom, een afgesneden wereld die niet op de geheugenkaart staat. Het blijft misschien geheim hoe die foto’s tot stand gekomen zijn maar u komt er gauw achter als u voor de lens staat. En dan kan u met zekerheid zeggen: deze graaf is beeldig. Werkelijk fotostisch. Vat hem vooraleer hij een ander flitst.

‘t Is sluitertijd. U bent in beeld. En dat was nu net de bedoeling.

http://www.timluyten.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s