Dag trippers

Als de vakantie ten einde loopt en uw batterij is nog steeds niet opgeladen, bent u wellicht verkeerd gestart. Om het starten niet onnodig te tarten, geef ik u op geheel vrijwillige basis een geheugensteuntje mee.
Start to Fun.
Eerste vitesse.
Die slaan we over want we liften naar een prachtige stad waar tweewielers uit de muur worden gehaald, waar zonnen* zelfs in de smalste straatjes schijnen en waar puur goud gedronken wordt. Wees dus blij dat u niet zelf moet rijden en dat we meteen overschakelen naar
de tweede vitesse.
We laten ons nu naar het noorden rijden waar heel veel koffie te vinden is, waar boten pronken met de origineelste namen en waar solero’s gratis worden uitgedeeld. En voor u het in de gaten hebt, bent u al aardig op weg om een dijk van een vakantie te beleven.
Derde vitesse.
We trekken nu richting Casablanca. Stilvallen is geen optie, tenzij u op uw bakkes valt.
Vierde vitesse.
We rijden door het oranje, blauwe wagens pakken immers niet op foto, en we bezoeken onze eigen stad waar flessen wijn meer en meer worden opgedrongen, waar fietsen uit de muur nog geen avance hebben en waar veel bijzondere Guy’s rondlopen.
Vijfde vitesse.
Als u in deze vitesse wil rijden, raad ik u aan te verhuizen naar een ver land. Files laten niet toe dat u zo snel rijdt. U kan dus beter gaan lopen en uw auto verkopen of hopen
dat u ooit zo ver geraakt.
Maar het is al niet meer nodig want de vakantie is voorbij maar we zijn uiterst blij met alle avonturen die we hebben beleefd. En als ’t niet geeft, verklap ik u nog snel een weetje.. En rap een beetje want ik ben bijna terug aan het werk..
Vergeet uw handrem niet! Anders geraakt u niet voor of achteruit in uw leven. Dat was mijn tip voor een wondermooie trip zonder al te veel kosten maar met een opgeladen batterij.
En oh ja, smoutebollen hoorden daar ook nog bij!

* Ja, het is bewezen dat er twee zonnen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s