Antigone (with the wind)

Begrijpen.. Iedereen heeft het altijd maar over begrijpen.. Al van toen ik nog heel klein was, moest ik begrijpen dat ik niet met water mocht spelen, het schone, frisse, stromende water, want er zouden vlekken op de marmeren tegels kunnen komen, en ook niet aan het zand, omdat mijn kleedje dan vuil zou worden. Ik moest begrijpen dat ge niet alles tegelijk in uw mond moogt steken, dat ge niet alles wat ge in uw zak hebt aan een bedelaar op straat moogt geven.. Begrijpen. Altijd maar begrijpen. Ik zal wel begrijpen als ik oud word. Maar nu niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s